Groen, de moeite waard!

Dakwerken Dieltjens denkt ook aan het milieu.  We laten u een geheel nieuwe manier van bouwen zien, nl. met gebruik van beplanting op uw dak.
Als partner van Dakwerken Dieltjens is D.W. Roof Construct dé leverancier voor een diversiteit aan groendaken. D.W. Roof Construct, biedt een totaaloplossing bij het leveren en plaatsen van een vegetatiedak, dit zowel voor extensieve, licht intensieve of intensieve groendaken.  
In samenspraak met bouwheer en architect maken wij een gepast voorstel naar opbouw en estethisch uitzicht.

Wat is een groendak?

Onder de term groendak kunnen we een plat of hellend dak verstaan dat begroeid is met planten. Groendaken kunnen verschillen van begroeiing met sedum en/of grassen tot daktuinen met struiken en bomen.

Voordelen van een groendak

Een langere levensduur van uw dak doordat het groendak een bescherming van het dakoppervlak biedt. 
Een betere thermische en akoustische isolatie van de woning. 
Ontlasting van het rioleringsnet doordat groendaken een groot deel van het regenwater kunnen ophouden. 
Een meerwaarde aan de woning door het ecologische uitzicht en gevoel  voor ruimte dat gecreëerd wordt wanneer een groendak aanwezig is. 
Het bekomen van een premie toegekend door gemeente of overheid. 
Herbruik van het opgevangen regenwater mits het plaatsen van actieve koolstoffilters.

Onze werkwijze

Onze motivatie en ervaring draagt ertoe bij dat het ontwerp van de daktuin, wat hoofdzakelijk afhangt van het gebruik en esthetische uitzicht, op professionele manier kan verwezenlijkt worden, zodat men als eigenaar jarenlang kan genieten van een groendak dat de natuur tot aan de woning zal brengen.

  

 
Hebt u graag meer info. Of wil u op de hoogte blijven van andere nieuwigheden, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. klikhier

 
in samenwerking met www.dwconstruct.be en www.dwroofcontruct.be
Copyright © 2011 Dakwerken V. Dieltjens | Design by www.adreamdesign.be