dakwerken geschiedenisis sinds 1 april 1973 gevestigd in Schriek. Opgericht als éénmanszaak door Vic Dieltjens, die na zijn leger aan een opleiding dakwerker begon met doel te kunnen ondernemen.
 
Het zelfstandig bewegen zat er goed in. Anno 1977 werden de nodige stappen gezet om over te gaan naar een vennootschap. Langzaam aan en goed doordacht werd de onderneming jaar na jaar uitgebreid. Door de jaren heen investeert het bedrijf in hijsmiddelen en vele andere noodzakelijke materialen om zo optimaal mogelijk te kunnen werken.
 
Begin jaren 90 waait er een frisse wind door het bedrijf door de toetreding van Wim Dieltjens die zich voltijds richt op de zaak. Wim zal zich vooral toespitsen op een nieuwe bedrijfsstructuur die nieuwe werkkrachten en uitbreiding met zich meebrengt. Hij focust zich nu ook op openbare werken. Ook het logistieke van het bedrijf krijgt een verbetering, veiligheid wordt een prioriteit. Dit resulteert in het jaar 2000 uiteindelijk tot de oprichting van D.W.Construct NV
 
D.W. Construct zal zich gaan toespitsen op de verwerking van afval, aanpak van de normen aangaande veiligheid en comfort van het personeel. Ondertussen is alles zo op punt gesteld dat alles door eigen middelen en manschappen uitgevoerd kan worden.

In de loop van 2003 werd nog eens extra geïnvesteerd in opleidingen voor alle werknemers. Werfleiders werden klaargestoomd en dit allemaal ter bevordering van het werkverloop en veiligheid. Deze hoge veiligheidsfactor hebben wij dan ook laten opnemen door in het jaar 2005 een VCA-veiligheidscertificaat te behalen.

In 2006 blijft het streven naar een grotere automatisering en uitbouw van de veiligheidssystemen toenemen.

Er zal dan ook ongetwijfeld voor gezorgd worden dat onze medewerkers erin mogen vertrouwen te kunnen werken in een stevige, gefundeerde en arbeidsvriendelijke onderneming. Dit zorgt dat wij kunnen samenwerken met erg gemotiveerde medewerkers en dag na dag vakmanschap afleveren aan onze klanten.

Door het bijna 35-jarioge bestaan is Dakwerken V. Dieltjens uitgegroeid tot een zaak die naam heeft gemaakt en vertrouwen gecreëerd heeft in de bouwsector.

 
in samenwerking met www.dwconstruct.be en www.dwroofcontruct.be
Copyright © 2011 Dakwerken V. Dieltjens | Design by www.adreamdesign.be